hand-disinfection-4954816_1280

COVID-19 Update

 

Goedkeuring uitvoeren van behandelingen
Wij hebben afgelopen week te horen gekregen dat wij huidtherapeutisch zorg behoedzaam en stapsgewijs met inachtneming van de maatregelen verder kunnen opschalen Dat betekent dat wij ons medische patiënten weer mogen behandelen. Echter vragen wij u wel om, als het nog niet noodzakelijk is, uw behandeling uit te stellen. Mocht u toch erg last hebben, neem dan even contact met ons op. Cosmetische behandelingen als gezichtsbehandelingen en laserbehandelingen kunnen helaas nog niet uitgevoerd worden t/m 19 mei (voor zover het is aangekondigd).

Wij houden de maatregelen van het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten. De wachtruime in het medisch plein en ons praktijk zijn Corona proof. Hou alstublieft aan de volgende stappen bij het betreden van het medisch plein:

1: bij aankomst handen desinfecteren met handalcohol (zie desinfectiepaal), voor en na uw behandeling. Indien alcohol leeg is handen wassen in de W.C.
2: neem plaatst in de wachtruimte, hou 1,5 meter afstand van de anderen. Kom alleen om onnodige verspreiding te voorkomen.
3: nies/hoest in de elleboog. Graag uw handen vervolgens gaan wassen.
4: kom niet naar de praktijk zonder afspraak.

Tijdens het behandelen zullen wij de benodigde beschermmiddelen (mondkapje, oogbescherming en handschoenen) dragen. Na ieder behandelingen zullen wij de ruimte desinfecteren. Neem zo nodig uw eigen handdoek mee voor op de behandelbank.

Controlevragen
Wij zijn verplicht om de volgende vragen te stellen als u bij ons in de praktijk komt:
→ Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
→Bent u langer dan 24 uur klachtenvrij?
→Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten? Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?
→Controlevraag: bent u verder gezond en voelt u zich momenteel gezond?

De zorgverlening moet uitgesteld worden als u of uw gezin een van de symptomen heeft:
– neusverkoudheid, hoesten, kuchen of niezen
– loopneus
– keelpijn
– verhoging (tot 38 graden) of koorts
– kortademigheid
– moeheid
– hoofdpijn
– conjunctivitis (ontstoken slijmvliezen)
– je ziek voelen en/of diarree


Wij zullen jullie op de hoogte houden als er wijzigingen plaatsvinden bij het uitvoeren van ons beroep. Zorg goed voor jezelf en hopelijk tot ziens!

Liefs,
Elahe en Stacy 

Tags: No tags

Comments are closed.